Przedmioty kierunkoweWybrane metody analityczne.Biotechnologia w ochronie środowiska.Ekonomia menedżerska.Eksploracja danych.Język obcy profesjonalny I II angJęzyk obcy profesjonalny I II niemNowe trendy w towaroznawstwie przemysłowym.Nowe trendy w towaroznawstwie spożywczym.Nowoczesne modele biznesowe.Seminarium magisterskie I II III.Wnioskowanie statystyczne.Zaawansowane zarządzanie jakością.Przedmioty specjalnościoweBiologiczne podstawy żywienia.Dietetyka.Dietetyka dzieci i młodzieży.Dietetyka kliniczna.Dietetyka sportowa.Dietoprofilaktyka.Fizjologia żywienia człowieka.Kliniczny zarys chorób.Kuchnie etniczne w dietetyce.Marketing w usługach dietetycznych.Poradnictwo dietetyczne.Projektowanie usług dietetycznych.Psychologia w dietetyce.Rachunkowość MSP.Technologia potraw dietetycznych.Źródła finansowania działalności gospodarczej.Żywienie w różnych warunkach środowiska.Wytworzył informację:12.07.2022 Wprowadzenie:M.Schmidt 12.07.2022 Ostatnia modyfikacja:M.Schmidt 14.07.2022