Studia inżynierskie na kierunku inżynieria jakości – I stopnia

Dobrze trafiłeś! Mamy dla Ciebie ciekawą ofertę studiów na trzech specjalnościach.

Studentom Kierunku Inżynieria Jakości po pierwszym roku studiów oferujemy jedną spośród trzech poniższych specjalizacji, dających gwarancję otrzymania specjalistycznej wiedzy i kompetencji w zakresie danego obszaru. Dowiedz się więcej…

Zdjęcie 1

ZARZĄDZANIE JAKOŚCIĄ USŁUG

Jeżeli jesteś zainteresowany jakością usług, kreowaniem marki na rynku usług, kształtowaniem strategii marketingowych oraz projektowaniem i komercjalizacją innowacyjnych usług, zapraszamy na studia na tej specjalności. Zdobędziesz aktualną wiedzę i kompetencje w zakresie wdrażania, utrzymania i doskonalenia systemów zarządzania jakością, potwierdzone certyfikatem Asystenta Systemu Zarządzania Jakością, przyznawanym przez Polskie Centrum Badań i Certyfikacji S.A., które są poważane przez przedsiębiorstwa i stanowią duży atut w ubieganiu się o zatrudnienie. Zapraszamy!

Zdjęcie 2

INŻYNIERIA JAKOŚCI I ZARZĄDZANIE PRODUKTEM

Jeżeli jesteś zainteresowany tworzeniem koncepcji, skutecznym wdrażaniem i rozwojem produktu z wykorzystaniem metod i narzędzi inżynierii jakości, ta specjalność jest dla Ciebie. Z nami zdobędziesz kompetencje w zakresie identyfikacji problemów związanych z procesami produkcji i jakością produktów, a także opracowania i wdrażania skutecznych planów działań korygujących i zapobiegawczych. W trakcie studiów uzyskasz certyfikaty kompetencji Polskiego Centrum Badań i Certyfikacji S.A., w tym Asystenta Systemu Zarządzania Jakością oraz Asystenta Systemu Zarządzania BHP. Zapraszamy!

Zdjęcie 3

USŁUGI ŻYWIENIOWE I DIETETYKA

Jeżeli interesujesz się kształtowaniem jakości żywienia, organizacją i zarządzaniem usługami żywieniowymi, a także profilaktyką zdrowotną, studia z nami to najlepszy wybór. Zdobędziesz wiedzę i umiejętności z zakresu: żywienia człowieka zdrowego, w tym w różnych warunkach środowiskowych, przyczyn i profilaktyki chorób dieto-zależnych, projektowania diet, czy też projektowania i zarządzania jakością usług żywieniowych. Ukończenie tej specjalności stwarza możliwości zatrudnienia w przedsiębiorstwach handlowych i produkcyjnych przemysłu spożywczego oraz zajmujących się żywieniem człowieka. Zapraszamy!

Zapraszamy! Nie zwlekaj!
Liczba miejsc jest ograniczona!

Wytworzył informację:

29.05.2023
Wprowadzenie:
M.Schmidt 29.05.2023
Ostatnia modyfikacja:
B.Kulaszewicz 20.11.2023