Studia inżynierskie na kierunku inżynieria jakości – I stopnia

Dobrze trafiłeś! Mamy dla Ciebie ciekawą ofertę studiów na trzech specjalnościach.

Wybierz specjalizację, która Ciebie interesuje!

Zdjęcie 1

ZARZĄDZANIE JAKOŚCIĄ USŁUG

Jeżeli jesteś zainteresowany jakością usług, kreowaniem marki na rynku usług, kształtowaniem strategii marketingowych oraz projektowaniem i komercjalizacją innowacyjnych usług, zapraszamy na studia na tej specjalności. Zdobędziesz aktualną wiedzę i kompetencje w zakresie wdrażania, utrzymania i doskonalenia systemów zarządzania jakością, potwierdzone certyfikatem Asystenta Systemu Zarządzania Jakością, przyznawanym przez Polskie Centrum Badań i Certyfikacji S.A., które są poważane przez przedsiębiorstwa i stanowią duży atut w ubieganiu się o zatrudnienie. Zapraszamy!

Zdjęcie 2

INŻYNIERIA JAKOŚCI I ZARZĄDZANIE PRODUKTEM

Jeżeli jesteś zainteresowany tworzeniem koncepcji, skutecznym wdrażaniem i rozwojem produktu z wykorzystaniem metod i narzędzi inżynierii jakości, ta specjalność jest dla Ciebie. Z nami zdobędziesz kompetencje w zakresie identyfikacji problemów związanych z procesami produkcji i jakością produktów, a także opracowania i wdrażania skutecznych planów działań korygujących i zapobiegawczych. W trakcie studiów uzyskasz certyfikaty kompetencji Polskiego Centrum Badań i Certyfikacji S.A., w tym Asystenta Systemu Zarządzania Jakością oraz Asystenta Systemu Zarządzania BHP. Zapraszamy!

Zdjęcie 3

USŁUGI ŻYWIENIOWE I DIETETYKA

Jeżeli interesujesz się kształtowaniem jakości żywienia, organizacją i zarządzaniem usługami żywieniowymi, a także profilaktyką zdrowotną, studia z nami to najlepszy wybór. Zdobędziesz wiedzę i umiejętności z zakresu: żywienia człowieka zdrowego, w tym w różnych warunkach środowiskowych, przyczyn i profilaktyki chorób dieto-zależnych, projektowania diet, czy też projektowania i zarządzania jakością usług żywieniowych. Ukończenie tej specjalności stwarza możliwości zatrudnienia w przedsiębiorstwach handlowych i produkcyjnych przemysłu spożywczego oraz zajmujących się żywieniem człowieka. Zapraszamy!

Zapraszamy! Nie zwlekaj!
Liczba miejsc jest ograniczona!

Wytworzył informację:

29.05.2023
Wprowadzenie:
M.Schmidt 29.05.2023
Ostatnia modyfikacja:
M.Schmidt 16.01.2025