Przedmioty kierunkowe Biotechnologia w ochronie środowiskaEkonomia menedżerskaEksploracja danychJęzyk obcy profesjonalny I II II III angJęzyk obcy profesjonalny I II II III niemLogistykaMetody badań produktówNowe trendy w towaroznawstwie przemysłowymNowe trendy w towaroznawstwie spożywczymOpakowalnictwoPodstawy procesów technologicznychPrzechowalnictwoStatystyczne sterowanie procesamiTowaroznawstwo przemysłoweTowaroznawstwo spożywczeWybrane metody analityczneZaawansowane zarządzanie jakością Seminarium magisterskie I II III Przedmioty specjalnościowe Biologiczne podstawy żywieniaDietetyka IDietetyka IIDietetyka dzieci i młodzieżyDietoprofilaktykaFizjologia i żywienie w sporcieKuchnie etniczne i regionalnePoradnictwo żywienioweProjektowanie usług żywieniowychRachunkowość MSPTechnologia potraw dietetycznychŹródła finansowania działalności gospodarczejŻywienie w różnych warunkach środowiskowychPodmiot udostępniający: Biuro DziekanaWytworzył informację:M.Schmidt01.05.2020 Wprowadzenie:M.Schmidt 01.05.2020 Ostatnia modyfikacja:M.Schmidt 04.05.2020