Przedmioty kierunkowe Fizyka.Bezpieczeństwo i higiena pracy.Biochemia.Chemia organiczna.Ekonomia.Informatyka.Język obcy I II III IV V VI VII angJęzyk obcy I II III IV V VI VII niemMatematyka.Metody badań produktów.Mikrobiologia.Ochrona środowiska.Opakowalnictwo.Podstawy zarządzania.Podstawy chemii.Podstawy marketingu.Podstawy procesów technologicznych.Przechowalnictwo.Sensoryczna ocena jakości.Statystyka.Towaroznawstwo przemysłowe I.Towaroznawstwo przemysłowe II.Towaroznawstwo spożywcze produktów pochodzenia roślinnego.Towaroznawstwo spożywcze produktów pochodzenia zwierzęcego.Wstęp do towaroznawstwa.Wychowanie fizyczne I II III IV (1). Praktyka. Seminarium dyplomowe I II III. Wykład monograficzny I.Badania operacyjne. Przedmioty specjalnościowe Analiza instrumentalna.Design management.Ekologia w naukach o jakości.Gospodarka magazynowa.Marketing towarów i usług.Marketing sensoryczny.Metody badań konsumenckich.Podstawy inżynierii materiałowej.Prawo gospodarcze i ochrona wlasności intelektualnej.Projektowanie i zarządzanie procesami technologicznymi.Projektowanie i komercjalizacja produktów.Projektowanie i wdrażenie systemów zarządzania jakościąTransfer technologii i współpraca z biznesem.Zachowania konsumenta.Zarządzanie jakościąZarządzanie produktem.Podmiot udostępniający: Biuro DziekanaWytworzył informację:M.Schmidt02.10.2021 Wprowadzenie:M.Schmidt 02.10.2021 Ostatnia modyfikacja:M.Schmidt 04.10.2021