Przedmioty kierunkowe Bezpieczeństwo i higiena pracyBiochemiaChemia IChemia IIEkonomiaFizykaInformatykaJęzyk obcy I II III IV V VII angJęzyk obcy I II III IV V VI VII niemMatematykaMetody badań produktówMikrobiologiaOchrona środowiskaOpakowalnictwoPodstawy marketinguPodstawy procesów technologicznychPodstawy zarządzaniaPrzechowalnictwoSensoryczna ocena jakościStatystykaTowaroznawstwo przemysłowe ITowaroznawstwo przemysłowe IITowaroznawstwo spożywcze produktów pochodzenia roślinnegoTowaroznawstwo spożywcze produktów pochodzenia zwierzęcegoWstęp do towaroznawstwaWychowanie fizyczne I II III IV Praktyka Seminarium dyplomowe I II III Wykład monograficzny I Przedmioty specjalnościowe Analiza instrumentalnaChemia fizycznaEkologia w towaroznawstwieGospodarka magazynowaHigiena żywności i żywieniaInżynieria materiałowaMikrobiologiczne aspekty jakości towarówProjektowanie i wdrażenie systemów zarządzania jakościąProjektowanie i zarządzanie procesami technologicznymiPrzemysłowa produkcja towarówSystemy zarządzania BHPWybrane zagadnienia z toksykologii żywności i substancji dodatkowychZachowania konsumentaZarządzanie jakością Wykład monograficzny IIŁadunkoznawstwoPodmiot udostępniający: Biuro DziekanaWytworzył informację:M.Schmidt31.08.2020 Wprowadzenie:M.Schmidt 31.08.2020 Ostatnia modyfikacja:M.Schmidt 31.08.2020