Przedmioty kierunkowe Biotechnologia w ochronie środowiskaEkonomia menedżerskaEksploracja danychJęzyk obcy profesjonalny I II II III angJęzyk obcy profesjonalny I II II III niemMetody badań produktówNowe trendy w towaroznawstwie przemysłowymNowe trendy w towaroznawstwie spożywczymNowoczesne modele biznesoweOpakowalnictwoPodstawy procesów technologicznychPrzechowalnictwoStatystyczne sterowanie procesamiTowaroznawstwo przemysłoweTowaroznawstwo spożywczeWybrane metody analityczneZaawansowane zarządzanie jakością Seminarium magisterskie I II III Przedmioty specjalnościowe Autentyczność i identyfikowalność towarówMetody i techniki doskonalenia jakościPodstawy rzeczoznawstwa i kontroli w obrocie towarówymSterowanie jakością w laboratoriachSystem zarządzania bezpieczeństwem informacjiSystem zarządzania bezpieczeństwem żywnościSystem zarządzania energiąSystem zarządzania jakością w praktyceWewnętrzny System KontroliZarządzanie środowiskowePodmiot udostępniający: Biuro DziekanaWytworzył informację:M.Schmidt31.08.2020 Wprowadzenie:M.Schmidt 31.08.2020 Ostatnia modyfikacja:M.Schmidt 31.08.2020