Przedmioty kierunkoweWybrane metody analityczne.Biotechnologia w ochronie środowiska.Ekonomia menedżerska.Eksploracja danych.Język obcy profesjonalny I II angJęzyk obcy profesjonalny I II niemNowe trendy w towaroznawstwie przemysłowym.Nowe trendy w towaroznawstwie spożywczym.Nowoczesne modele biznesowe.Seminarium magisterskie I II III.Wnioskowanie statystyczne.Zaawansowane zarządzanie jakością.Przedmioty specjalnościoweAutentyczność i identyfikowalność towarów.Metody i techniki doskonalenia jakości.Podstawy rzeczoznawstwa i kontroli w obrocie towarówym.System zarządzania bezpieczeństwem informacjiSystem zarządzania bezpieczeństwem żywności.System zarządzania energią.System zarządzania jakością w praktyce.System zarządzania w laboratorium.System zarządzania środowiskowego.Wewnętrzny system kontroli.Wytworzył informację:12.07.2022 Wprowadzenie:M.Schmidt 12.07.2022 Ostatnia modyfikacja:M.Schmidt 14.07.2022