Przedmioty kierunkowe Biotechnologia w ochronie środowiskaEkonomia menedżerskaEksploracja danychJęzyk obcy profesjonalny I II II III angJęzyk obcy profesjonalny I II II III niemMetody badań produktówNowe trendy w towaroznawstwie przemysłowymNowe trendy w towaroznawstwie spożywczymNowoczesne modele biznesoweOpakowalnictwoPodstawy procesów technologicznychPrzechowalnictwoStatystyczne sterowanie procesamiTowaroznawstwo przemysłoweTowaroznawstwo spożywczeWybrane metody analityczneZaawansowane zarządzanie jakością Seminarium magisterskie I II III Przedmioty specjalnościowe Biologiczne podstawy żywieniaDietetykaDietetyka dzieci i młodzieżyDietetyka klinicznaDietetyka sportowaDietoprofilaktykaFizjologia żywienia człowiekaKliniczny zarys choróbKuchnie etniczne w dietetyceMarketing w usługach dietetycznychPoradnictwo dietetyczneProjektowanie usług dietetycznychPsychologia w dietetyceRachunkowość MSPTechnologia potraw dietetycznychŹródła finansowania działalności gospodarczejŻywienie w różnych warunkach środowiskowychŻywienie w różnych warunkach środowiskowych.Podmiot udostępniający: Biuro DziekanaWytworzył informację:M.Schmidt31.08.2020 Wprowadzenie:M.Schmidt 31.08.2020 Ostatnia modyfikacja:M.Schmidt 31.08.2020