Zapisy na seminaria dla - 1 i 2 sem. TiZJ, ŻiD II st.

Zapisy na seminarium dyplomowe rozpoczynające się w semestrze letnim 2017/2018 prowadzi Dziekanat od 12 do 15 lutego 2018 r.. Zapisy dokonywane są drogą elektroniczną pod adresem http://wdws.wpit.am.gdynia.pl  (dla studiów stacjonarnych).

Zapisując się na seminarium  należy określić preferencje wyboru seminarium cyframi  od 1 do 9.

Przydział do grupy seminaryjnej nastąpi wg kryterium średniej ocen z semestru zimowego 2017/2018.

Osoby, które w terminie nie dokonają wyboru, zostaną przydzielone do seminarium w ostatniej kolejności (do grup, w których będą wolne miejsca).

Informujemy, iż uruchomione zostaną seminaria o największej liczbie deklaracji.

Listy seminarium zostaną ogłoszone 16.02.2018 r.

Lp. Nazwisko i imię prowadzącego Tytuł seminarium 
1. Prof. dr hab. inż.  Piotr Bykowski, prof. zw. AMG  Analiza ryzyka i jej miejsce w zarządzaniu bezpieczeństwem w łańcuchu żywnościowym i żywieniu
2. Prof. dr hab. inż. Piotr Palich, prof. zw. AMG Kształtowanie jakości produktów spożywczych w procesach: pozyskiwania surowców, technologicznych, przechowywania i dystrybucji
3. Prof. dr hab. inż.  Piotr Przybyłowski, prof. zw. AMG  Zarządzanie jakością i bezpieczeństwem towarów oraz usług - aspekty konsumenckie, technologiczne i środowiskowe
4. Prof. dr hab. inż.  Maria Rutkowska, prof. zw. AMG  Nowe trendy w towaroznawstwie przemysłowym
5. Prof. dr hab. Izabela Steinka, prof. zw. AMG  Wybrane zagadnienia z higieny
6. Prof. dr hab. Maria Śmiechowska, prof. zw. AMG  Jakość i ekologia w towaroznawstwie
7. Dr hab. inż. Aneta Ocieczek, prof. nadzw. AMG       Technologiczne i przechowalnicze aspekty kształtowania jakości żywności
8. Dr hab. Marzenna Popek, prof. nadzw. AMG                   Towary przemysłowe w transporcie morskim
9. Dr hab. Aleksandra Wilczyńska, prof. nadzw. AMG   Funkcjonalne i biologicznie aktywne składniki żywności

 

Załączniki: 

Podmiot udostępniający: 

Dziekanat WZNJ

Wytworzył informację:

Mirosława Byzdra
07.02.2018
Wprowadzenie:
M.Schmidt 07.02.2018
Ostatnia modyfikacja:
M.Schmidt 11.08.2021