Przedmioty kierunkowe Biotechnologia w ochronie środowiskaEkonomia menedżerskaEksploracja danychJęzyk obcy profesjonalny I II II III angJęzyk obcy profesjonalny I II II III niem.LogistykaMetody badań produktówNowe trendy w towaroznawstwie przemysłowymNowe trendy w towaroznawstwie spożywczymOpakowalnictwoPodstawy procesów technologicznychPrzechowalnictwoStatystyczne sterowanie procesamiTowaroznawstwo przemysłoweTowaroznawstwo spożywczeWybrane metody analityczneZaawansowane zarządzanie jakością Seminarium magisterskie I II III Przedmioty specjalnościowe Biologiczne podstawy żywieniaDietetyka IDietetyka IIDietoprofilaktykaFizjologia i żywienie w sporcieOrganizacja usług żywieniowychPoradnictwo żywienioweRachunkowość MSPTechnologia potraw specjalnego przeznaczeniaŹródła finansowania działalności gospodarczejŻywienie w różnych warunkach środowiskowychPodmiot udostępniający: Biuro DziekanaWytworzył informację:M.Schmidt21.11.2018 Wprowadzenie:M.Schmidt 21.11.2018 Ostatnia modyfikacja:M.Schmidt 21.11.2018