Przedmioty kierunkowe Biotechnologia w ochronie środowiskaEkonomia menedżerskaEksploracja danychJęzyk obcy profesjonalny I II II III angJęzyk obcy profesjonalny I II II III niemLogistykaMetody badań produktówNowe trendy w towaroznawstwie przemysłowymNowe trendy w towaroznawstwie spożywczymOpakowalnictwoPodstawy procesów technologicznychPrzechowalnictwoStatystyczne sterowanie procesamiTowaroznawstwo przemysłoweTowaroznawstwo spożywczeWybrane metody analityczneZaawansowane zarządzanie jakością Seminarium magisterskie I II III Przedmioty specjalnościowe Autentyczność i identyfikowalność towarówBiologiczne podstawy jakościCertyfikacja jakości wyrobówMetody i techniki doskonalenia jakościPodstawy rzeczoznawstwa i kontroli w obrocie towarówymSterowanie jakością w laboratoriachSystemy zarządzania bezpieczeństwem żywnościSystemy zarządzania jakością w praktyceZarządzanie bezpieczeństwem żywnościZarządzanie środowiskoweŁadunkoznawstwo. IIPodmiot udostępniający: Biuro DziekanaWytworzył informację:M.Schmidt01.05.2020 Wprowadzenie:M.Schmidt 01.05.2020 Ostatnia modyfikacja:M.Schmidt 04.05.2020