Przedmioty kierunkowe Bezpieczeństwo i higiena pracyBiochemiaChemia IChemia IIEkonomiaFizykaInformatykaJęzyk obcy I II III IV V VI angJęzyk obcy I II III IV V VI niemMatematykaMetody badań produktówMikrobiologiaOchrona środowiskaOpakowalnictwoPodstawy marketinguPodstawy procesów technologicznychPodstawy zarządzaniaPrzechowalnictwoSensoryczna ocena jakościStatystykaTowaroznawstwo przemysłowe ITowaroznawstwo przemysłowe IITowaroznawstwo spożywcze produktów pochodzenia roślinnegoTowaroznawstwo spożywcze produktów pochodzenia zwierzęcegoWstęp do towaroznawstwaWychowanie fizyczne I II III IV Praktyka Wykład monograficzny I Przedmioty specjalnościowe Analiza instrumentalnaEkologia w towaroznawstwieFinanse przedsieborstwInżynieria materiałowaKomunikacja marketingowaMarketing sensorycznyMarketing towarów i usługMetodologia badań konsumenckichProjektowanie i komercjalizacja produktówProjektowanie i wdrażanie systemów zarządzania jakościąProjektowanie i zarządzanie procesami technologicznymiRachunkowość MPGZachowania konsumentaZarządzanie jakościąZarządzanie produktem Wykład monograficzny IIPodmiot udostępniający: Biuro DziekanaWytworzył informację:M.Schmidt21.11.2018 Wprowadzenie:M.Schmidt 21.11.2018 Ostatnia modyfikacja:M.Schmidt 21.11.2018