Przedmioty kierunkowe Bezpieczeństwo i higiena pracyBiochemiaChemia IChemia IIEkonomiaFizykaInformatykaJęzyk obcy I II III IV V VI angJęzyk obcy I II III IV V VI niemMatematykaMetody badań produktówMikrobiologiaOchrona srodowiskaOpakowalnictwoPodstawy marketinguPodstawy procesów technologicznychPodstawy zarządzaniaPrzechowalnictwoSensoryczna ocena jakościStatystykaTowaroznawstwo przemysłowe ITowaroznawstwo przemysłowe IITowaroznawstwo spożywcze produktów pochodzenia roślinnegoTowaroznawstwo spożywcze produktów pochodzenia zwierzęcegoWstęp do towaroznawstwa Przedmioty specjalnościowe Finanse przedsiębiorstwGospodarka magazynowaHigiena żywności i żywieniaOchrona konsumentaPlanowanie i ocena żywieniaProfilaktyka żywieniowaProjektowanie i organizacja usług żywieniowychRachunkowość MPGTechnika i organizacja obsługi klientaTechnologia gastronomicznaWybrane zagadnienia z toksykologii żywności i substancji dodatkowychWykład monograficzny IIWyposażenie techniczne zakładów żywienia zbiorowegoZachowania konsumentaŻywienie czlowiekaŻywienie w różnych okresach życiaPodmiot udostępniający: Biuro DziekanaWytworzył informację:M.Schmidt17.01.2018 Wprowadzenie:M.Schmidt 17.01.2018 Ostatnia modyfikacja:M.Schmidt 30.01.2018