Przedmioty kierunkowe Bezpieczeństwo i higiena pracyBiochemiaChemia IChemia IIEkonomiaFizykaInformatykaJęzyk obcy I II III IV V VI angJęzyk obcy I II III IV V VI niemMatematykaMetody badań produktówMikrobiologiaOchrona srodowiskaOpakowalnictwoPodstawy marketinguPodstawy procesów technologicznychPodstawy zarządzaniaPrzechowalnictwoSensoryczna ocena jakościStatystykaTowaroznawstwo przemysłowe ITowaroznawstwo przemysłowe IITowaroznawstwo spożywcze produktów pochodzenia roślinnegoTowaroznawstwo spożywcze produktów pochodzenia zwierzęcegoWstęp do towaroznawstwaWychowanie fizyczne I II III IVWykład monograficzny I Przedmioty specjalnościowe Analiza instrumentalnaEkologia w towaroznawstwieFinanse przedsieborstwInżynieria materiałowaKomunikacja marketingowaMarketing sensorycznyMarketing towarów i usługMetodologia badań konsumenckichProjektowanie i komercjalizacja produktówProjektowanie i wdrażanie systemów zarządzania jakościaProjektowanie i zarządzanie procesami technologicznymiRachunkowość MPGWykład monograficzny IIZachowania konsumentaZarządzanie jakościaZarządzanie produktemPodmiot udostępniający: Biuro DziekanaWytworzył informację:M.Schmidt17.01.2018 Wprowadzenie:M.Schmidt 17.01.2018 Ostatnia modyfikacja:M.Schmidt 30.01.2018