Przejdź do treści strony
  • X
  • Wydział
  • Studia
  • Nauka
  • Jednostki
  • Search
  • EN

logo UMG logo WZNJ Wydział Zarządzania i Nauk o Jakości WZNJ

Kształcenie
Programy studiów
Studia I i II stopnia
Archiwum
Nabór 2017/2018
Towaroznawstwo, studia drugiego stopnia
Niestacjonarne
Żywienie i Dietetyka

Żywienie i Dietetyka

Wysłane przez M.Schmidt w 17.01.2018

Przedmioty kierunkowe

  • Przechowalnictwo
  • Statystyczne sterowanie procesami
  • Eksploracja danych
  • Towaroznawstwo spożywcze
  • Język obcy profesjonalny I II II III niem.
  • Zaawansowane zarządzanie jakościa
  • Język obcy profesjonalny I II II III ang
  • Podstawy procesów technologicznych
  • Towaroznawstwo przemysłowe
  • Ekonomia menedżerska
  • Logistyka
  • Nowe trendy w towaroznawstwie przemysłowym
  • Nowe trendy w towaroznawstwie spożywczym
  • Wybrane metody analityczne
  • Biotechnologia w ochronie srodowiska
  • Metody badań produktów
  • Opakowalnictwo
  • Przedmioty specjalnościowe

  • Poradnictwo żywieniowe
  • Biologiczne podstawy żywienia
  • Źródła finansowania dzialalnosci gospodarczej
  • Dietetyka II
  • Dietoprofilaktyka
  • Rachunkowość MSP
  • Dietetyka I
  • Organizacja usług żywieniowych
  • Fizjologia i żywienie w sporcie
  • Kuchnie etniczne i regionalne
  • Żywienie w różnych warunkach środowiskowych
  • Podmiot udostępniający: 

    Biuro Dziekana

    Wytworzył informację:

    M.Schmidt
    17.01.2018
    Wprowadzenie:
    M.Schmidt 17.01.2018
    Ostatnia modyfikacja:
    M.Schmidt 18.01.2018
    -A A +A

    Kontrast:Wysoki|Normalny

    WZNJ
    O Wydziale
    Struktura
    Kontakt
    Studia

    Studia I i II stopnia
    Szkoła Doktorska
    Studia podyplomowe
    Studia w języku angielskim

    Kandydaci

    Dlaczego UMG
    Dlaczego WZNJ
    Rekrutacja

    Nauka
    Projekty badawcze
    Seminaria naukowe
    Laboratoria

    linkedin

    godło logo UMG

    Uniwersytet Morski w Gdyni
    ul. Morska 81-87, 81-225 Gdynia

    © Uniwersytet Morski w Gdyni 2022

    Deklaracja dostępności