Przedmioty kierunkowe Bezpieczeństwo i higiena pracyBiochemiaChemia IChemia IIEkonomiaFizykaInformatykaJęzyk obcy I II III IV V VII angJęzyk obcy I II III IV V VI VII niemMatematykaMetody badań produktówMikrobiologiaOchrona środowiskaOpakowalnictwoPodstawy marketinguPodstawy procesów technologicznychPodstawy zarządzaniaPrzechowalnictwoSensoryczna ocena jakościStatystykaTowaroznawstwo przemysłowe ITowaroznawstwo przemysłowe IITowaroznawstwo spożywcze produktów pochodzenia roślinnegoTowaroznawstwo spożywcze produktów pochodzenia zwierzęcegoWstęp do towaroznawstwaWychowanie fizyczne I II III IV Praktyka Seminarium dyplomowe I II III Wykład monograficzny I Przedmioty specjalnościowe Analiza instrumentalnaEkologia w towaroznawstwieFinanse przedsiębiorstwGospodarka magazynowaInżynieria materiałowaKomunikacja marketingowaMarketing sensorycznyMarketing towarów i usługMetodologia badań konsumenckichProjektowanie i komercjalizacja produktówProjektowanie i wdrażenie systemów zarządzania jakościąProjektowanie i zarządzanie procesami technologicznymiRachunkowość MPGZachowania konsumentaZarządzanie jakościąZarządzanie produktem Wykład monograficzny IIPodmiot udostępniający: Biuro DziekanaWytworzył informację:M.Schmidt01.05.2020 Wprowadzenie:M.Schmidt 01.05.2020 Ostatnia modyfikacja:M.Schmidt 04.05.2020