Przedmioty kierunkowe PrzechowalnictwoStatystyczne sterowanie procesamiEksploracja danychTowaroznawstwo spożywczeJęzyk obcy profesjonalny I II II III niem.Zaawansowane zarządzanie jakościaJęzyk obcy profesjonalny I II II III angPodstawy procesów technologicznychTowaroznawstwo przemysłoweEkonomia menedżerskaLogistykaNowe trendy w towaroznawstwie przemysłowymNowe trendy w towaroznawstwie spożywczymWybrane metody analityczneBiotechnologia w ochronie srodowiskaMetody badań produktówOpakowalnictwo Przedmioty specjalnościowe Poradnictwo żywienioweBiologiczne podstawy żywieniaŹródła finansowania dzialalnosci gospodarczejDietetyka IIDietoprofilaktykaRachunkowość MSPDietetyka IOrganizacja usług żywieniowychFizjologia i żywienie w sporcieKuchnie etniczne i regionalneŻywienie w różnych warunkach środowiskowychPodmiot udostępniający: Biuro DziekanaWytworzył informację:M.Schmidt17.01.2018 Wprowadzenie:M.Schmidt 17.01.2018 Ostatnia modyfikacja:M.Schmidt 18.01.2018