Przedmioty kierunkowe Biotechnologia w ochronie srodowiskaEkonomia menedżerskaEksploracja danychJęzyk obcy profesjonalny I II II III angJęzyk obcy profesjonalny I II II III niem.LogistykaMetody badań produktówNowe trendy w towaroznawstwie przemysłowymNowe trendy w towaroznawstwie spożywczymOpakowalnictwoPodstawy procesów technologicznychPrzechowalnictwoStatystyczne sterowanie procesemTowaroznawstwo przemysłoweTowaroznawstwo spożywczeWybrane metody analityczneZaawansowane zarządzanie jakościa Przedmioty specjalnościowe Biologiczne podstawy żywieniaDietetyka IDietetyka IIDietoprofilaktykaFizjologia i żywienie w sporcieKuchnie etniczne i regionalneOrganizacja usług żywieniowychPoradnictwo żywienioweRachunkowość MSPŹródła finansowania dzialalnosci gospodarczejŻywienie w różnych warunkach środowiskowychPodmiot udostępniający: Biuro DziekanaWytworzył informację:M.Schmidt17.01.2018 Wprowadzenie:M.Schmidt 17.01.2018 Ostatnia modyfikacja:M.Schmidt 30.01.2018