Seminaria w Katedrze Zarządzania Jakością w semestrze letnim roku akademickiego 2024/2025
11.04.2025 - godz.11:00, sala B-212
dr inż. Anna Platta
Uwarunkowania intencji zakupu nowej żywności z jadalnymi owadami - case study w środowisku studentów uczelni wyższych w Polsce.
16.05.2025 - godz.11:00, sala B-212
dr inż. Tomasz Pukszta
Prozdrowotny potencjał kiszonych owoców i warzyw.
13.06.2025 - godz.11:00, sala B-212
mgr inż. Natalia Kłopotek
Wykorzystanie wielokryterialnego podejścia do oceny jakości produktu spożywczego na przykładzie Yerba Mate.
Podmiot udostępniający:
Katedra ZJ
Wytworzył informację:
A. Talaga
25.02.2019
Wprowadzenie:
M.Schmidt 03.11.2017
Ostatnia modyfikacja:
a.talaga 18.03.2025