ZAPISY NA PRZEDMIOTY WYBIERALNE, Nauki o Jakości, st. I, sem. II
Zgodnie z programem studiów dla kierunku Nauki o jakości (studia pierwszego stopnia, stacjonarne) naboru 2021/2022, w przyszłym semestrze studenci sem. III będą realizowali m.in. przedmioty wybieralne z modułu:
Przedmioty wybieralne z puli kierunkowej
Student musi zrealizować przedmioty za 8 ECTS, spośród proponowanych:
- Marka na rynku towarów i usług, wymiar: 15w, 2 ECTS, ZMMI
- Finanse osobiste, wymiar: 15w, 2 ECTS, ZZE
- Logistyczny wymiar jakości, wymiar: 15w, 2 ECTS, KLiST
- Aspekty zdrowotne żywności pochodzenia wodnego, wymiar: 15w, 2 ECTS, KZJ
- Wzbogacanie żywności – innowacje, wymiar: 15w, 2 ECTS, KZJ
- Żywność funkcjonalna, wymiar: 15w, 2 ECTS, KZJ
- Żywienie a jakość życia, wymiar: 15w, 2 ECTS, KZJ
- Certyfikacja jakości wyrobów, wymiar: 15w, 2 ECTS, KZJ
Zapisy na przedmioty wybieralne będą prowadzone w systemie Wirtualna Uczelnia w okresie od 13.06.2022 (poniedziałek), godz. 08:00 do 19.06.2022 (niedziela), godz. 23:00 i dotyczą studentów obecnego sem. II.
Aby dokonać zapisu na przedmioty wybieralne należy:
- Zalogować się na swoje konto w systemie Wirtualna Uczelnia.
- Wybrać z menu: Oferta -> Wybór z oferty -> Wybór kierunku, specjalności, naboru i semestru (należy wybrać semestr przyszły czyli III) -> Wybór modułu w ofercie dydaktycznej.
- Wskazać i wybrać przedmioty z modułu PSW KIER za wskazaną liczbę ECTS.
Uwaga
- Przedmioty będą widoczne w systemie tylko we wskazanym powyżej okresie prowadzenia zapisów.
- W przypadku niewielkiego zainteresowania danym przedmiotem, nie zostanie on uruchomiony, a osoby, które go wybrały zostaną przydzielone przez Dziekana do jednej z uruchamianych grup.
- Osoby, które nie dokonają wyboru we wskazanym okresie, zostaną przydzielone przez Dziekana do jednej z uruchamianych grup.
Załączniki:
Podmiot udostępniający:
Dziekanat WZNJ
Wytworzył informację:
E.Simonyan
10.06.2022
Wprowadzenie:
E.Simonyan 10.06.2022
Ostatnia modyfikacja:
E.Simonyan 10.06.2022