Przedmioty kierunkowe Wybrane metody analityczne.Biotechnologia w ochronie środowiska.Ekonomia menedżerska.Eksploracja danych.Metody badań produktów.Nowe trendy w towaroznawstwie przemysłowym.Nowe trendy w towaroznawstwie spożywczym.Nowoczesne modele biznesowe.Opakowalnictwo.Podstawy procesów technologicznych.Przechowalnictwo.Statystyczne sterowanie procesami.Towaroznawstwo przemysłowe.Towaroznawstwo spożywcze.Zaawansowane zarządzanie jakością. Seminarium magisterskie I II III.Język obcy I II III IV V VI VII angJęzyk obcy I II III IV V VI VII niem Przedmioty specjalnościowe Chemia morza.Fizyka morza.Gospodarka komunalna i wodno sciekowa.Gospodarka o obiegu zamknietym.Metody oczyszczania ścieków.Modelowanie w monitoringu środowiskowym.Ochrona srodowiska Morza Bałtyckiego.Substancje i odpady niebezpieczne.Systemy zagospodarowania ścieków i odpadów w praktyce.Zagospodarowanie odpadow.Zarządzanie środowiskowe.Zasoby mórz i oceanów.Ekonomia ochrony srodowiska.Podmiot udostępniający: Biuro DziekanaWytworzył informację:M.Schmidt02.10.2021 Wprowadzenie:M.Schmidt 02.10.2021 Ostatnia modyfikacja:M.Schmidt 04.10.2021