mgr inż. Anna Flis

 

2023

  • Flis A., Ocieczek A., Kaizer A., The diversity of sorption properties of rice during maritime transport as an element of risk assessment in the logistics proces, Transport Problems, 2023, 18(2), s. 195-207.

2022

  • Ocieczek A., Flis A., Właściwości higroskopijne wybranych rodzajów mleka modyfikowanego w proszku jako determinanta ich stabilności przechowalniczej, Współczesne trendy w technologii żywności, 2022, s. 143-157.

2021

  • Flis A., Comparison of sorption properties of white (Sinapis alba) and black (Brassica nigra) mustard seeds with different degree of comminution, Current Trends in Quality Science- design, quality and safety of products, 2021, s. 56-66.

  • Ocieczek A., Flis A., Comparison of sorption properties of selected cereals species based on the BET model parameters, Towaroznawcze Problemy Jakości, 2021, 2(67), s. 11-22.

  • Ocieczek A., Makała H., Flis A., A Comparison of the Sorption Properties of Selected High-fiber Preparations from Cereal Bran, Vegetables, and Root Plants in the Context of Their Functional Properties, International Journal of Technology, 2021, 12(3), s. 167-172, DOI: 10.14716/ijtech.v12i3.4726

2020

  • Ocieczek A., Flis A., Wpływ stopnia rozdrobnienia nasion kolendry (Coriandrum sativum) na ich właściwości sorpcyjne w kontekście badania stabilności przechowalniczej oraz podatności na modelowanie badanego zjawiska, Kształtowanie jakości żywności. Food quality development (red. Agnieszka Palka), Uniwersytet Morski w Gdyni, 2020, s. 170-182, ISBN 978-83-7421-344-8.

  • Flis-Kaczykowska A., Dmowski P., Ocena wybranych wyróżników jakości owoców cytrusowych, ŻYWNOŚĆ. Nauka. Technologia, Jakość, 27, 2 (123), 2020, str. 121-129.

2019

  • Ocieczek A., Flis-Kaczykowska A., Sorption properties of selected types of pepper as a significant factor determining durability, Current trends in Quality Science, Quality design of Food Products, 2019, s. 20-35.

  • Palka A., Flis-Kaczykowska A., Evaluation of extract and fat content in selected fruit and fruit-vegetable yogurts (available on the market), Scientific Journal of Gdynia Maritime University, 109/2019, s.49-54.

Podmiot udostępniający: 

Katedra ZJ

Wytworzył informację:

P.Witt
30.09.2018
Wprowadzenie:
a.talaga 27.11.2017
Ostatnia modyfikacja:
K.Klopotek 11.07.2024